Jdi na obsah Jdi na menu

Propozice - Ždírecký triangl - Cyklistická 24 hodinovka 2011

zdirecky-triangl.jpgZveme Vás na již tradiční setkání cyklistických nadšenců, kde se zároveň uskuteční 24hodinový závod na silničních bicyklech. I když bude vyhlášeno pořadí jezdců, nejde o závod, spíše o zažití neskutečné atmosféry se stejně naladěnými jedinci. Není nutno jezdit celých 24 hodin, je samozřejmě povoleno kdykoliv si odpočinout, pospat, pojíst či popít. Důležité je být na startu a na konci setkání v cíli.

Místo konání: Ždírec nad Doubravou, Chrudimská ulice, tělocvična základní školy
Pořadatelé: Klub přátel cyklistiky Ždírec nad Doubravou
Kontakt na pořadatele:
Luboš Plíhal, mobil 725 100 197
Jiří Fidler, mobil 724 100 429
Leoš Pradáč, mobil 776 553 936

Datum konání:
Start: 25.6.2011 9:00 u tělocvičny ve Ždírci nad Doubravou, Chrudimská ulice
Cíl: 26.6.2010 9:00 na stejném místě

Kategorie:
Jednotlivci, zvlášť ženy, muži. Děti do 15 let pouze v doprovodu rodičů !!!

Hodnocení:
Cílem je ujet co nejvíce kilometrů. Jednotlivci budou hodnoceni podle počtu ujetých kilometrů, každý si měří ujetou vzdálenost na svém computeru.

Přihlášky:
Na místě startu, pokud možno do 8:15 hod.  
Startovné:
- pro všechny kategorie 50,- Kč
- děti do 15 let zdarma.
 
Vyhlášení výsledků:
26.6.2011 informativně ihned po dojezdu, slavnostní vyhlášení bude v 11:00 v Bowling baru (poslední budova po pravé straně směrem na Krucemburk).

Ceny:
podle možností, spíše symbolické. Jezdec s největším počtem kilometrů obdrží putovní cenu - kopii poháru ,,Stříbrný triangl" z roku 1933.

Trasa:
Denní okruh - Ždírec nad Doubravou, Krucemburk, Vojnův Městec, Radostín, Račín, Vepřová, Nové Ransko, Ždírec nad Doubravou, délka okruhu 34 km, převýšení 130m. Trasa bude značena na vozovce.

Noční okruh - bude upřesněn před závodem z důvodu rekonstrukce Žďárské ulice. Předpokládáme, že budeme jezdit do Bílku či do Škrdlovic a zpět.

Denní okruh se jede v čase 9:00-21:00, potom nastupujeme na noční trasu.

Stravu a nocleh si zajišťuje každý sám - el. vařič, varná konvice a bude k dispozici. Je možnost využít sprchy a nocleh - zdarma v areálu tělocvičny.
Jede se za plného silničního provozu, každý jede na svoje nebezpečí a je povinen používat ochranou přilbu a v noci předepsané osvětlení. Doporučujeme použít reflexní vestu. Z a děti do 15 let zodpovídají rodiče, připomínáme řádné osvětlení kola. Pořadatelé neručí za škody vzniklé účastníkům ani jimi způsobené.
Nejde o závod, ale o setkání, kde je hlavní být u toho a zkusit si, čeho jste schopni.

zdirecky-triangl-mapa.jpg 

zdirecky-triangl-profil.jpg