Jdi na obsah Jdi na menu

Propozice - Ždírecký triangl - Cyklistická 24 hodinovka 2006

13. 6. 2006

Zveme Vás na setkání cyklistických nadšenců, kde se zároveň uskuteční 24hodinový závod na silničních bicyklech. I když bude vyhlášeno pořadí jezdců, nejde o závod, spíše o zažití neskutečné atmosféry se stejně naladěnými jedinci. Není nutno jezdit celých 24 hodin, je samozřejmě povoleno kdykoliv si odpočinout, pospat, pojíst či popít. Důležité je být na startu a na konci setkání v cíli.

Start: 24.6.2006 9:00 před tělocvičnou ve Ždírci nad Doubravou

Cíl: 25.6.2006 9:00 na tom samém místě

Kategorie: silniční kola, horská kola

další rozdělení - jízda 24 hod, jízda 18 hod, jízda 12hod, jízda 6hod

Zvláštní kategorie: cyklista se psím vodičem - tahounem

Trasa: Ždírec, V.Městec, Radostín, hl. silnice Polnička - Račín, Račín, Vepřová, ,,Žlábek," Synkův kopec, Podhorská louka, Nové Ransko, Ždírec. Evidence kilometrů - každý sám při průjezdu Radostínem, kde si zapíše čas a celkový stav ujetých kilometrů, cca po 2 hod. jízdy. V čase 22:00 - 5:00 jezdíme po ždíreckém trianglu. Změna směru trasy je libovolná - výběr podle směru větru.

Startovné: 50,- Kč

Zajištění stravy a pití - každý sám

Každý jezdí na vlastní nebezpečí, povinně všichni cyklistickou přilbu a osvětlení bicyklu. Jezdí se ve skupinách či jednotlivě dle chuti.

Během závodu (zvláště ke konci) je zakázáno mluvit sprostě, toto bude penalizováno ubráním kilometrů. Penále 5km za jedno.

V případě nepříznivého počasí bude cyklistická 24hodinovka změněná na 24 hod. pivní maraton. Sraz v restauraci v Radostíně. Vítězí závodník s největším ,,plotem."

Kategorie ELITE- již na Želivu byl.
Kategorie JUNIOR - Želiv ho teprve čeká.

Hodnotné ceny budou rozděleny podle kategorií (od nejdelší po juniorskou).

Přiberte známé, blízké a jiné spolubojovníky. Ceny do tomboly jsou srdečně vítány.

Přihlášky do 21.6.06 bere J.Fidler (724 100 429)